ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Πάντερ: "Ήθελα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να παίξω καλά"

Ο Κέβιν Πάντερ πασάρει την μπάλα στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό
Ο Κέβιν Πάντερ πασάρει την μπάλα EUROKINISSI

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε στο επίσημο κανάλι της EuroLeague στο YouTube για την εμφάνιση του στο Αρμάνι - Ολυμπιακός, το νέο ρεκόρ καριέρας και την αυτοπεποίθηση του στο σουτ.

Ο Κέβιν Πάντερ διανύει σίγουρα την καλύτερη του σεζόν στην EuroLeague οδηγώντας την Αρμάνι στον πίνακα των σκόρερς και δείχνοντας παιχνίδι με το παιχνίδι τη βελτίωση του και την αυτοπεποίθηση που έχει στο σουτ.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της κανονικής σεζόν στη EuroLeague, ο Αμερικανός έκανε ρεκόρ καριέρας, με 27 πόντους (4/4 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 7/8 βολές). Ο Πάντερ θυμάται το συγκεκριμένο ματς σαν απλά έναν αγώνα που έπρεπε να κερδίσουν. "Προσέγγισα αυτό το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπήκα στον αγώνα διαφορετικά ούτε σωματικά ούτε ψυχικά. Ήταν ένα ματς που ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Έπαιζα κόντρα στην παλιά μου ομάδα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουμε και να παίξω καλά. Αυτό είναι όλο".

Την περασμένη σεζόν με τον Ολυμπιακό είχε μόλις 6.8 πόντους μέσο όρο σε 11 ματς, πριν μετακομίσει στα μέσα της σεζόν στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Η Αρμάνι κινήθηκε γρήγορα το περσινό καλοκαίρι και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του, με τον Αμερικανό να αναγεννάται στον Ιταλικό σύλλογο και να δείχνει ένα τελείως διαφορετικό και βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Σε 23 ματς ως τώρα στην EuroLeague, ο Πάντερ μετράει 14.3 πόντους μέσο όρο, καταγράφοντας νέο ρεκόρ καριέρας κόντρα στην παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική βελτίωση του αλλά και στην αυτοπεποίθηση του όταν χρειαστεί να πάρει το τελευταίο σουτ. "Από την πρώτη μου σεζόν ως rookie προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου και επιθετικά και αμυντικά. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να βελτιώσω συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού μου, θέλω να ωριμάσω στο παιχνίδι μου. Αυτός είναι ο στόχος μου από την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ως τώρα".

Όσο αφορά στο αν νιώθει άνετα να πάρει το τελευταίο σουτ, ο Κέβιν Πάντερ ανέφερε: "Είναι κάτι που κάνω όλη μου τη ζωή. Ειλικρινά δεν μπορείς να με μαρκάρεις μόνος σου. Είναι κάτι πάνω στο οποίο έχω δουλέψει όλη μου τη ζωή σε καταστάσεις που έχω τη μπάλα στα χέρια και είμαι μόνο εγώ και ο αντίπαλος αμυντικός. Έχω δουλέψει πάνω σε αυτό τόσες φορές που πλέον νιώθω αυτοπεποίθηση σε τέτοιες καταστάσεις".

Δείτε παρακάτω το αφιέρωμα της EuroLeague:

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ