ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επένδυσε στον 17χρονο Ρούμογλου

ΠΑΟΚ: Επένδυσε στον 17χρονο Ρούμογλου

Σε μία επένδυση για το μέλλον προχώρησε η ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Απόστολου Ρούμογλου (2μ. 01).

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε δικό της τον νεαρό φόργουορντ από τη Ξάνθη, Απόστολο Ρούμογλου, επενδύοντας σε παίκτες με ταλέντο.

Ο 17χρονος ο οποίος έχει αγωνιστεί τόσο με τον Λεύκιππο Ξάνθης όσο και με τον Αρίωνα, θα υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο μόλις κλείσει τα 18 του έτη και έως τότε θα αγωνίζεται στις ακαδημίες του "Δικεφάλου".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Μπορεί η καθημερινότητα να είναιδύσκολη και να εξελίσσεται σε μια διαρκή μάχη, ωστόσο ο ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάκαι να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις και για το μέλλον. Και με αυτήνακριβώς τη λογική, αποκτήθηκε από τον Λεύκιππο Ξάνθης ο 17χρονος αθλητήςΑπόστολος Ρούμογλου.


Ο ταλαντούχος γκαρντ είναι γεννημένος το 2003,έχει ύψος 2μ.01 και κατάγεται από την Ξάνθη. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες τηςΑσπίδας Ξάνθης, το 2016 μεταγράφηκε στον Λεύκιππο Ξάνθης, ενώ τη σεζόν2019-2020 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Αρίωνα Ξάνθης, με τον οποίο αγωνίστηκετόσο στο εφηβικό, όσο και στο ανδρικό πρωτάθλημα της τοπικής ένωσης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).Και παρά το γεγονός ότι σε ηλικία μόλις 16 ετών συμμετείχε σε ανδρικόπρωτάθλημα, είχε ουσιαστική συμμετοχή στην άνοδο του Αρίωνα στη Γ’ Εθνική.Παράλληλα, συμμετείχε και στις προπονήσεις του κλιμακίου Βορρά της ΕθνικήςΕφήβων.


Ο Απόστολος Ρούμογλουεντάχθηκε ήδη στο ΠΑΟΚ Junior Basketball Program, ενώ με την συμπλήρωση των 18ετών θα υπογράψει με τον ΠΑΟΚ και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο"

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ