ΠΑΟΚ

Λυκογιάννης σε παίκτες: "Δεν πρέπει να ντρέπεστε, να είστε περήφανοι"

Ο Άρης Λυκογιάννης πανηγυρίζει το καλάθι του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Προμηθέα για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Άρης Λυκογιάννης πανηγυρίζει το καλάθι του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Άρης Λυκογιάννης προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του, λίγα λεπτά μετά την ήττα από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά σε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, λύγισε όμως από τον Προμηθέα στην παράταση.

Μία ομάδα που έχει αλλάξει άρδην εικόνα τους τελευταίους δύο μήνες, με τον Άρη Λυκογιάννη να έχει μεγάλη συνεισφορά σε αυτό το γεγονός.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του ημιτελικού, με τους παίκτες του δικεφάλου να είναι εμφανώς απογοητευμένοι, ο έμπειρος τεχνικός τούς συγκέντρωσε κοντά του, μπροστά από τον πάγκο και έσπευσε να τους εμψυχώσει, δείχνοντας πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχει στις ικανότητές τους.

"Δεν έχετε τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε! Θα πρέπει να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Ανεξαρτήτως του πόσο στεναχωρημένοι είστε τώρα, να είστε περήφανοι για την προσπάθεια. Δείξατε κάτι σε όλους: αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει άμυνα" είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Λυκογιάννης, το πάθος από τον οποίο ξεχείλιζε, όπως φαίνεται στο VIDEO που δημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ