ΛΑΡΙΣΑ

Παπαδάκης: "Είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα"

Ο Κώστας Παπαδάκης μετά το ματς με το Λαύριο
Ο Κώστας Παπαδάκης μετά το ματς με το Λαύριο

Στην εικόνα της Λάρισας αναφέρθηκε ο Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος τόνισε πως για να ξεφύγει η ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, πρέπει να φέρει αποτελέσματα (VIDEO).

Το Λαύριο επικράτησε της Λάρισας με 66-58, με τον Κώστα Παπαδάκη να πραγματοποιεί μία πολύ καλή εμφάνιση, σημειώνοντας 14 πόντους, με 3/6 τρίποντα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως πρέπει όλοι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο, για να φέρουν αποτελέσματα.

"Εάν δεν κερδίζουμε οποιαδήποτε μεγάλη εμφάνιση δεν μετράει. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Το Λαύριο κέρδισε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, έχει επτά νίκες στο πρωτάθλημα. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ήμασταν κοντά αλλά αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες δεν ήμασταν τόσο καλοί και ήρθε η ήττα. Ένα φάουλ, ένα τρίποντο, παίζουν μεγάλο ρόλο όταν είναι τόσο κλειστό ένα ματς. Είμαστε γενικά σε μία δύσκολη κατάσταση, πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και να φέρουμε αποτελέσματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ