ΛΑΡΙΣΑ

Παπαδάκης: "Ο Γουέμπ τα έκανε όλα να φαίνονται πιο εύκολα"

Παπαδάκης: "Ο Γουέμπ τα έκανε όλα να φαίνονται πιο εύκολα"

Ο Κώστας Παπαδάκης έδωσε την τρομερή ασίστ στον Τζέιμς Γουέμπ, με τον δεύτερο να καρφώνει εντυπωσιακά στο καλάθι του ΠΑΟΚ και τη Λάρισα να φεύγει με το μεγάλο διπλό (91-93). Μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ, μίλησε για τη φάση αυτή τονίζοντας πως βγήκε στο παρκέ αυτό που σχεδίασε ο προπονητής.

Ο Κώστας Παπαδάκης και ο Τζέιμς Γουέμπ εκτέλεσαν ιδανικά το play της Λάρισας μετά από τάιμ άουτ και η θεσσαλική ομάδα απέδρασε με τη νίκη από την έδρα του ΠΑΟΚ (91-93).

Ο νεαρός γκαρντ της Λάρισας, μίλησε στη σελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως η τελευταία φάση ήταν σχεδιασμένη στο πινακάκι του Λίνου Γαβριήλ και εκτελέστηκε όπως έπρεπε.

"Πήραμε σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία φάση βγήκε στο παρκέ ότι σχεδίασε ο προπονητής στο πινακάκι και είναι απολαυστικό, διότι ήταν μία όμορφη ενέργεια. Να υπογραμμίσω όμως, ότι ο Γουέμπ τα έκανε όλα να φαίνονται πιο εύκολα. Με αυτό τον τρόπο μας έδωσε τη νίκη και πλέον συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ για την αίσθηση των αντιπάλων στην τελευταία επίθεση: "Δε το γνωρίζω. Αυτό που συνηθίζεται είναι να γίνονται αλλαγές στα σκριν για να μη δοθεί πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Δεν πρόλαβαν να αμυνθούν και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το σχέδιο μας".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ