ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Να καταργηθεί το κόστος χρήσης στα Δημοτικά κλειστά γυμναστήρια που έχει ευθύνη η Γ.Γ.Α"

Ο Άγγελος Παπανικολάου εν ώρα δηλώσεων σε δημοσιογράφους
Ο Άγγελος Παπανικολάου εν ώρα δηλώσεων σε δημοσιογράφους SPORT24

Με δήλωσή του, ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, πρότεινε την επανέναρξης όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, προσθέτοντας ότι είναι αναγκαίο να καταργηθεί το κόστος χρήσης των δημοτικών κλειστών που ανήκουν στην Γ.Γ.Α.

Η απόφαση για επανέναρξη των προπονήσεων της Α2 Ανδρών και πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ δεν αρκεί σύμφωνα με τον Άγγελο Παπανικολάου για να λυθούν τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Μία ημέρα λοιπόν μετά την δήλωσή του ότι η Πολιτεία οφείλει να επιχορηγήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία, με νέα τοποθέτησή του ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε ότι είναι απαραίτητο - και αναγκαίο - να καταργηθεί το κόστος χρήσης των δημοτικών κλειστών γυμναστηρίων στα γήπεδα που ανήκουν στην Γ.Γ.Α για να αποφορτιστούν οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

"Η επανεκκίνηση του Μπάσκετ δεν πρέπει εστιάζεται μόνο στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και της Α1 γυναικών. Πρέπει να εστιαστεί από πλευράς Γ.Γ.Α. στο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο ανοίγματος όλων των πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών, υπό τις προϋποθέσεις που έχω θέσει και συγκεκριμένα, την οικονομική ενίσχυση και τη δημιουργία - λειτουργία της αθλητικής πλατφόρμας «Sport.testing».

Επί προσθέτως, θεωρώ αναγκαίο και επιτακτικό να καταργηθεί το κόστος χρήσης στα δημοτικά κλειστά γυμναστήρια και στα γήπεδα, που η ευθύνη ανήκει στην Γ.Γ.Α, η οποία οφείλει και πρέπει να αφαιρέσει τα λουκέτα απ’ όλα τα γήπεδα και να διασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να επανέλθει τάχιστα η αθλητική ζωή".

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ