ΛΑΡΙΣΑ

Επίσημο: Στη Λάρισα ο Νίκος Παπανικολόπουλος

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στον πάγκο του Περιστερίου
Ο Νίκος Παπανικολόπουλος στον πάγκο του Περιστερίου EUROKINISSI

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι ο νέος προπονητής της Λάρισας, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ομάδα μία μέρα μετά το "διαζύγιο" με τον Λίνο Γαβριήλ.

Η αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της Λάρισας πήρε επίσημη μορφή, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να διαδέχεται τον Λίνο Γαβριήλ -κάτι που είχε επισημάνει εδώ και μερικές ώρες το SPORT24. Ο νέος τεχνικός ηγέτης των μπλε πιάνει άμεσα δουλειά, με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται κόντρα στην ομάδα που προπονούσε μέχρι πριν από περίπου ένα μήνα, το Περιστέρι.

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει και επίσημα την σύναψη συνεργασίας με τον Νίκο Παπανικολόπουλο για τη θέση του προπονητή. Ο φιλόδοξος τεχνικός παίρνει τη σκυτάλη από τον κ. Λίνο Γαβριήλ και θα κοουτσάρει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της Stoiximan Basket League" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Λάρισας.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος καλείται να βγάλει τη θεσσαλική ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, δεδομένου ότι οι μπλε μετρούν μία νίκη και πέντε ήττες μέχρι στιγμής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ