ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαθεοδώρου: "Περιμένουμε τις εκλογές για να δούμε εάν θα είναι προπονητής ο κ. Πιτίνο"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου EUROKINISSI

Για συμφωνία με τον Ρικ Πιτίνο έκανε λόγο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όσον αφορά το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο εξήγησε πως περιμένει και εκείνος τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ (VIDEO).

Λίγα λεπτά μετά από τον Ρικ Πιτίνο, η εκπομπή "Τζάμπολ" της ΕΡΤ φιλοξένησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου που ως γνωστόν θα είναι ένας από τους συνεργάτες του Αμερικανού Hall of Famer στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε πως υπάρχει συμφωνία, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς πρέπει να γίνουν οι εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η νέα ηγεσία να αποφασίσει αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πορευθεί με τον Πιτίνο ή με κάποιον άλλο εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά του Καναδά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

"Όπως τόνισε και ο κ. Πιτίνο υπάρχει μια προδιάθεση για συνεργασία, αλλά όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε υπάρχουν οι εκλογές της ΕΟΚ για να οριστικοποιηθεί αν ο κ. Πιτίνο θα είναι ο προπονητής της Εθνικής. Υπάρχει επαφή και καλό κλίμα, έχουν προσυμφωνηθεί κάποια πράγματα, όμως περιμένουμε τις εκλογές της ομοσπονδίας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή διάθεση για να βοηθήσουμε, θα έχει καλά αποτελέσματα αν υπάρχει μεθοδικότητα, πλάνο και αφοσίωση και ακολουθήσουμε το πλάνο του κ. Πιτίνο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ