ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: "Το πρόσημο είναι θετικό, πάμε για την επόμενη σεζόν"

Παπαθεοδώρου: "Το πρόσημο είναι θετικό, πάμε για την επόμενη σεζόν"

Θετικό πρόσημο έβαλε στην πορεία της ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, που εξήγησε ότι τα τρίποντα του Ομάρ Κουκ γύρισαν τον τελικό και έδωσαν το ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Μπούργος.

Ευχαριστημένος από τη διάθεση και την ενέργεια των παικτών του, όχι όμως και από την πνευματική τους αντίδραση όταν η Μπούργος πήρε το μομέντουμ στη δεύτερη περίοδο ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έβαλε θετικό πρόσημο στην ΑΕΚ για την παρουσία της στο Final Eight του Basketball Champions League που ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ με θρίαμβο της Μπούργος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

"Συγχαρητήρια στη Μπούργος για τη νίκη της, έπαιξε πραγματικά καλά. Είχαμε τον έλεγχο στην πρώτη περίοδο, ακολουθήσαμε το πλάνο μας και προηγηθήκαμε με 10 πόντους, όμως όταν ο Ομάρ Κουκ έβαλε τρία συνεχόμενα τρίποντα χάσαμε το μυαλό μας. Βγήκαμε από το πλάνο μας αμυντικά και επιθετικά. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε χωρίς πάσες, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας. Δεν απαντήσαμε ποτέ στο σκοράρισμα της Μπούργος.

Δεν ήμασταν δυνατοί πνευματικά, σπάσαμε πάρα πολύ εύκολα κι αυτό μας μετέφερε πολύ μεγάλη νευρικότητα επειδή παίζαμε στο γήπεδό μας. Θέλαμε όλοι πάρα πολύ να κερδίσουμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά με λάθος τρόπο. Υπήρχε διάθεση και ενέργεια, αλλά το μυαλό δεν άκουγε. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά από την άλλη πλευρά θέλω να τονίσω ότι συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών. Να είμαστε πρωταγωνιστές και να συμμετέχουμε σε τελικούς. Από αύριο, αφού ξεπεράσουμε τη στενοχώρια μας, θα προετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά που ξεκινά σύντομα".

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ