BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Υπάρχει μεγάλη θέληση για το τρόπαιο"

Παπαθεοδώρου: "Υπάρχει μεγάλη θέληση για το τρόπαιο"

Στη θέληση που υπάρχει στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League 2019/20 στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του μετά από τον θρίαμβο επί της Σαραγόσα (VIDEO).

Χαρούμενος για την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου προσπάθησε να μείνει προσγειωμένος μετά από τον θρίαμβο επί της Σαραγόσα. Ξέρει ότι η δουλειά δεν τελείωσε και τα επόμενα 40 λεπτά θα είναι εξίσου σημαντικά με εκείνα απέναντι στη Νίμπουρκ και την ισπανική ομάδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε πόσο θέλουν άπαντες στην ομάδα του αυτό το τρόπαιο και στάθηκε στον Νίκο Ρογκαβόπουλο που είναι γεγονός πως θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται σε ένα ρόστερ με τόσους έμπειρους και σπουδαίους συμπαίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

"Ήταν ένα αποτέλεσμα της εξαιρετικής προσπάθειας των παικτών μας. Από την αρχή ελέγξαμε το παιχνίδι, μπήκαμε με τη σοβαρότητα που έπρεπε για έναν τέτοιο ημιτελικό και είχαμε πολύ καλή απόδοση σε όλο το διάστημα του αγώνα. Η πρόκριση στον τελικό είναι για εμάς μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ένας τελικός σε ένα τέτοιο επίπεδο είναι πάντα ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπούργος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να ακολουθήσουμε το πλάνο με ίδια διάθεση και ίδια δίψα για τη νίκη.

Η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα των δύο ομάδων. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, υπάρχει μεγάλη θέληση για το τρόπαιο. Όλοι είναι διψασμένοι και όλοι θέλουν να κερδίσουμε στον τελικό. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του, κάποιες φορές μεγαλώνουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι ευτύχημα για τον Ρογκαβόπουλο που έχει αυτούς τους συμπαίκτες, έχουν την ιδανική νοοτροπία και έχουν κάνει αυτή την καριέρα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και θα κριθώ στην πορεία".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ