Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο Βίκτορ Ολαντίπο φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει ανταλλαγή από τους Πέισερς.

Ο Βίκτορ Ολαντίπο είναι εδώ και μερικά χρόνια το πρόσωπο των Πέισερς. Σύμφωνα ωστόσο με τον Τζάρεντ Βάεις του "The Athletic" ο ταλαντούχος γκαρντ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Ιντιάνα.

ADVERTISING

Ο Ολαντίπο έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Πέισερς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί σαφώς πιο εύκολα να πιέσει για πιθανή ανταλλαγή υπό την απειλή ότι η Ιντιάνα θα τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα το καλοκαίρι του 2021.

Όσο για τους πιθανούς προορισμούς; Αυτοί σίγουρα είναι αρκετοί, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι σαφές ότι οι αντίπαλες ομάδες θα έχουν υπόψη τους και το ιατρικό ιστορικό του και πιο συγκεκριμένα το γεγονός ότι έμεινε ακριβώς έναν χρόνο εκτός δράσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο τον χειμώνα του 2019.

Την φετινή σεζόν ο Ολαντίπο είχε 14.5 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος μόλις σε 19 παιχνίδια στο δεύτερο μισό της σεζόν λόγω του περσινού τραυματισμού του.

ADVERTISING

AP Photo/Darron Cummings