ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Ανακοίνωσε Μάρβιν Τζόουνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ /  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Περιστερίου είναι πλέον ο Μάρβιν Τζοουνς, με τους "Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης" να ανακοινώνουν την απόκτησή του με συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Ο Μάρβιν Τζόουνς (27 χρονών, 2.13 μέτρα) θα φοράει τη νέα σεζόν την φανέλα του Περιστερίου, όπως ενημερωσε η ομάδα με ανακοίνωσή της. Ο Αμερικανος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Ο Τζόουνς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τουρκική Πεκτίμ και την Κρκα πριν κλείσει την σεζόν στον Προμηθέα, με την φανέλα του οποίου είχε 9 πόντους και 6.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τζόουνς είναι το πέμπτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου, που έχει ανακοινώσει ακόμα τις προσθήκες των Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Τεράν Πέτεγουεϊ, Γιάννη Αθηναίου και Αμπντούλ Γκάντι και την παραμονή των Γαϊου Σκορδίλη, Χρήστου Σαλούστρου και Στίβεν Γκρέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι winmasters ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Μάρβιν Τζόουνς (27χρ., 2.13), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Ο Αμερικανός σέντερ θα ενισχύσει με την παρουσία του την «φρόντ-λάιν» των «κυανοκιτρίνων» προσδίδοντας δύναμη και αθλητικότητα στην ρακέτα, στοιχεία που ήθελε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπανικολόπουλος.

Who is who

Ο Μάρβιν Τζόουνς είναι γεννημένος την 29η Δεκεμβρίου 1993 στο Σικάγο των Η.Π.Α. έχει ύψους 2.13, center/power forward αποφοίτησε από το Texas Southern University, όπου αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια του, το 2017.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2017-18, έχοντας 10.4 πόντους, 6.2 ριμπάουντ κι 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά (2018-2019) αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, έχοντας στο BCL 7.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ συμμετείχε και στην Αδριατική Λίγκα και το Πρωτάθλημα Σλοβενίας. Πέρσι (2019-2020) ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Socar Petkimspor, ενώ συνέχισε στη σλοβένικη KK Krka (Νovo Mesto), επιστρέφοντας στην Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα Σλοβενίας, έχοντας (στην ABA) κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.

Μετά την αποχώρηση του Οκτάβιους Έλις από τον Προμηθέα για τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Προμηθέα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση στις 28 Ιανουαρίου του 2020. Μέχρι και την διακοπή, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού πρόλαβε και αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια στο Eurocup και δυο στην Basket League".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ