ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Έκλεισε Τσαϊρέλη, προς αποχώρηση ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης σε αγώνα Περιστέρι - Λαύριο την σεζόν 2020/21
Ο Γιάννης Μπουρούσης σε αγώνα Περιστέρι - Λαύριο την σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αποχώρησε από τον Ηρακλή (που πήρε τον Ζήση Σαρικόπουλο) και συμφώνησε με το Περιστέρι την ώρα που ο Γιάννης Μπουρούσης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ανακατατάξεων συνέχεια στο Περιστέρι, που πριν από τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League έδωσε τα χέρια με έναν ψηλό και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει έναν άλλο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των δυτικών προαστίων έδωσε τα χέρια με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή, την ώρα που ο Γιάννης Μπουρούσης αποχωρεί εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού.

Ο Τσαϊρέλης θα συναντήσει ξανά τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ήφαιστο. Στον Ηρακλή είχε φέτος 5.6 πόντους από 54.4% στο δίποντο, 25% στο τρίποντο και 62.9% στις βολές, 3.6 ριμπάουντ και 5.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 17:35 σε 16 αγώνες. Ο Γηραιός απέκτησε πρόσφατα τον Ζήση Σαρικόπουλο, οπότε έχει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Όσο για τον Μπουρούση; Επαιξε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, είχε 7.4 πόντους από 39.5% στο δίποντο, 40% στο τρίποντο και 76.5% στις βολές, 5.4 ριμπάουντ και 10.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ