ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Ο Βελισσαράκος ενσωματώνεται στο τεχνικό επιτελείο

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος αποχώρησε από τον Προμηθέα για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Περιστερίου. Το "αντίο" του 39χρονου τεχνικού στην αχαϊκή ομάδα.

Μετά από μία διετία στον Προμηθέα Πάτρας, ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος αποχώρησε από το τεχνικό επιτελεί του αχαϊκού συλλόγου, με το Περιστέρι να αποτελεί τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο 39χρονος τεχνικός αποχαιρέτησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Προμηθέα αυτά τα χρόνια, δηλώνοντας περήφανος για την προσπάθεια της οποίας αποτέλεσε κομμάτι.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αλέξανδρου Βελισσαράκου:

"Μετά από δύο χρόνια άκρως επιτυχημένης πορείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, ανακοινώνω τη λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Αισθάνομαι περήφανος για την προσπάθεια όλων μας, ιδιαίτερα των παικτών, μέσα σε αυτές τις σεζόν. Νιώθω τυχερός, καθώς η προ διετίας εισήγηση του καλού μου φίλου και προπονητή Κωνσταντίνου Ντούβα να ενταχθώ στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μού έδωσε την δυνατότητα να ζήσω μοναδικές εμπειρίες, εντός και εκτός των αγωνιστικών γραμμών.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσοι αποτελούν αυτήν την ξεχωριστή οικογένεια του Προμηθέα Πατρών: τον πρόεδρο, τον προπονητή, τη διοίκηση, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, τους αθλητές, καθώς και τους φίλους της ομάδας, γιατί όλοι τους δημιούργησαν τις απαραίτητες συνθήκες και συμμετείχαν στην διαμόρφωση αυτής της πορείας. Εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο σε όλη την ομάδα.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Βελισσαράκος"

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ