Έναν τρίτο σούπερ σταρ αναζητούν οι Μπρούκλιν Νετς, για να υποστηρίξουν ακόμη καλύτερα το δίδυμο Ίρβινγκ - Ντουράντ. Δεν είναι ασφαλείς οι Ντίνγουιντι - ΛεΒέρτ - Άλεν.

Την ώρα που ο παγκόσμιος αθλητισμός έχει κατεβάσει ρολά, την ώρα που η Ευρώπη και οι ΗΠΑ προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία του κορονοϊού , το ΝΒΑ εκτιμά πως η οικονομική ζημιά του ξεπερνάει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια και οι περισσότερες Λίγκες αναζητούν τρόπους για να ολοκληρωθεί έστω και με σημαντική καθυστέρηση η σεζόν. Την ίδια ώρα, στο Μπρούκλιν που έχει γίνει το επίκεντρο της πανδημίας στην Αμερική, οι παράγοντες των Νετς έχουν σηκώσει μανίκια και προσπαθούν να κοιτάξουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

ADVERTISING

Ο GM Σον Μαρκς αναζητεί τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Κένι Άτκινσον και τον υπηρεσιακό Ζακ Βον, ψάχνει όμως και το "μεγάλο κόλπο" που θα εκτοξεύσει τις πιθανότητες της ομάδας του για το πρωτάθλημα του 2021. Μπορεί να ακούγεται μακρινός στόχος, όμως οι παράγοντες των Νετς λέγεται πως έχουν ήδη αποφασίσει να βάλουν στο ρόστερ τους έναν τρίτο σούπερ σταρ που θα πλαισιώσει τον Καϊρί Ίρβινγκ και τον Κέβιν Ντουράντ.

Στο Μπρούκλιν ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Τζο Χάρις και θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν με νέο συμβόλαιο ώστε να έχουν έναν από τους κορυφαίους σουτέρ τριών πόντων στο ρόστερ τους, από εκεί και πέρα όμως και ο Σπένσερ Ντίνγουιντι και ο Καρίς ΛεΒέρτ και ο Τζάρετ Άλεν φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή ώστε να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο πιθανότατα ένας περιφερειακός που θα μπει άμεσα στην αρχική πεντάδα. Πόσο καλύτερος θα είναι από τους πραγματικά εξαιρετικούς Ντίνγουιντι - ΛεΒέρτ; Μένει να αποδειχθεί στην πράξη.

ADVERTISING

Φαίνεται, πάντως, ότι στο Μπρούκλιν έχουν γίνει ανυπόμονοι και δεν προχωρούν πλέον με μικρά αλλά σταθερά βήματα όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουν να κερδίσουν και θέλουν να το κάνουν άμεσα, χωρίς να τους ενδιαφέρει το γεγονός ότι έχουν ήδη χτίσει μια πραγματικά αξιόλογη ομάδα που με υγιείς τους Ίρβινγκ - Ντουράντ ίσως να μπορεί ακόμη κι έτσι να κάνει πρωταθλητισμό.