ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πουαριέ: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σημείο αναφοράς στην Ευρώπη"

Ο Βίνσεντ Πουαριέρ με την φανέλα των Σέλτικς
Ο Βίνσεντ Πουαριέρ με την φανέλα των Σέλτικς JOHN RAOUX/ ASSOCIATED PRESS

Ο Βενσάν Πουαριέ είναι και με τη βούλα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 28χρονο σέντερ να τονίζει ότι η "Βασίλισσα" είναι σημείο αναφοράς στην Ευρώπη και πως αυτό που τον παρακινεί περισσότερο απ' όλα είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με τους Μαδριλένους.

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης με κάθε επισημότητα είναι ο Βενσάν Πουαριέ, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας 12 Απριλίου, η "Βασίλισσα" επισημοποίησε τη συμφωνία με τον 28χρονο σέντερ, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από ενάμιση χρόνο στο NBA.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Μαδριλένων, μίλησε για πρώτη φορά ως μέλος της Ρεάλ, δηλώνοντας ότι ο λόγος που ήρθε στην Μαδρίτη είναι για να κατακτήσει τίτλους, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είναι σημείο αναφοράς στην Ευρώπη.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική ομάδα, σημείο αναφοράς στην Ευρώπη, οπότε χαίρομαι που θα αγωνίζομαι εδώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες και να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Θέλω να ξεκινήσω τώρα, να αρχίσω προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να επιστρέψω στο παρκέ. Αυτό που με παρακινεί περισσότερο είναι να κερδίσω έναν τίτλο. Είναι το καλύτερο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κερδίσω ένα πρωτάθλημα στην Ισπανία, στην EuroLeague ή στη Γαλλία, οπότε τώρα αυτό που θέλω είναι να κερδίσω κάτι με την ομάδα, η οποία είναι η καλύτερη".

John Raoux/ Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ