ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης για Παναθηναϊκό: "Τιμή μου να γίνω κάποια μέρα μέλος του"

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς Καζάν
Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς Καζάν EUROKINISSI

Αν και προσπάθησε να αποφύγει να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε πως θέλει να δουλέψει στους πράσινους κάποια στιγμή στο μέλλον (VIDEO).

Λίγα λεπτά μετά από την δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα (65-64) για την VTB League, ο Δημήτρης Πρίφτης ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που τον θέλουν ως έναν από τους υποψηφίους για τη θέση του head coach στον Παναθηναϊκό μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα.

Ο Έλληνας προπονητής εξήγησε πως θα είναι τιμή του να βρεθεί στον πάγκο των πράσινων, προς το παρόν όμως παραμένει στην Ούνικς, οι παράγοντες της οποίας ξεκαθάρισαν νωρίτερα στο Sport24.gr πως δεν σκοπεύουν να τον αφήσουν να αποχωρήσει από το Καζάν πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Δεν είναι ένα θέμα που αφορά το σημερινό παιχνίδι. Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη φήμη στην Ευρώπη και η πιο διάσημη ομάδα στη χώρα μου. Θα ήταν τιμή για μένα, κάπως, κάποια μέρα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και του συλλόγου, αλλά ας μείνουμε σήμερα στα γεγονότα και το γεγονός είναι πως βρίσκομαι εδώ (σ.σ.: στην Ούνικς Καζάν) και συνεχίζω τη δουλειά μου".

Δείτε τι είπε ο Δημήτρης Πρίφτης στο 9:30:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ