ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Όταν ο προπονητής σε εμπιστεύεται, πρέπει να παίρνεις την ευθύνη"

Ο Πρίντεζης απέναντι στον Αντόνοφ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ για την EuroLeague 2020/21
Ο Πρίντεζης απέναντι στον Αντόνοφ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον εμπιστεύθηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε το νικητήριο σουτ στο Βελιγράδι, για να νικήσει ο Ολυμπιακός τον Ερυθρό Αστέρα και να δηλώσει εκείνος τυχερός, αν και ήταν απλώς ικανός (VIDEO).

Στη δυσκολία της εβδομάδας, μιας εβδομάδας που είχε δύο εκτός έδρας αγώνες σε διάστημα τριών ημερών, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι χάρη στο δικό του καλάθι στα 3.6" πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί είχαμε back-to-back αγώνες αυτή την εβδομάδα. Πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, οπότε έπρεπε να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε μια επίσης σκληρή ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει χημεία, παίζει σαν ομάδα, οπότε όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα ήταν λογικά. Είναι σημαντική αυτή η νίκη και συνεχίζουμε.

Παίξαμε με περισσότερο συναίσθημα στη δεύτερη περίοδο. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα περισσότερο, βάλαμε σημαντικά σουτ, παίξαμε καλύτερα και στην άμυνα, σαν ομάδα. Αυτό ήταν το σημαντικότερο. Όταν ο προπονητής σε εμπιστεύεται για να παίρνεις το τελευταίο σουτ, πρέπει να παίρνεις την καλύτερη απόφαση. Έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη και τελικά, ήμουν τυχερός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ