ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Πριτζέτ: "Ο πυροβολισμός μου με έκανε να μην ξεχνώ από που προέρχομαι"

Πριτζέτ: "Ο πυροβολισμός μου με έκανε να μην ξεχνώ από που προέρχομαι"

Ο Σαγίντ Πριτζέτ μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv για την δύσκολη περιπέτεια που έζησε, όταν και πυροβολήθηκε στο αριστερό του χέρι.

Για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv και την εκπομπή Pick n' Roll, ο παίκτης του Ιωνικού, Σαγίντ Πριτζέτ, τονίζοντας ότι ο πυροβολισμός που δέχθηκε, τον κάνει να μην ξεχνά από που προέρχεται.

Για την ένοπλη επίθεση όπου και επέζησε: "Το περιστατικό αυτό σε κάνει να μην ξεχνάς από πού προέρχεσαι. Δεν βλέπεις τις μάχες που κέρδισες και τις ουλές που έχεις, αν δεν ξέρεις πόσο δυσκολεύτηκες για όλα αυτά και πως αυτά σε έκαναν να μην τα παρατήσεις ποτέ.

Για την καταγωγή του από την περιοχή των "σκληρών": "Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτό το περιβάλλον γιατί οι δυσκολίες είναι πολλές. Βλέπεις κόσμο να ακολουθεί το λάθος μονοπάτι, οπότε κοιτάζοντας μερικούς σπουδαίους πριν από εσένα σου δημιουργεί πίεση. Ο Ντέμιαν Λίλαρντ είναι ένας εξ αυτών και ο καλύτερος στο είδος του και αποτελεί αναγκαστικά σημείο σύγκρισης με όλους εμάς".

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ