ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Νέα αναβολή στο παιχνίδι του Προμηθέα με την Μπούρσασπορ

Ο Δημήτρης Αγραβάνης σουτάρει σε παιχνίδι του Προμηθέα για το EuroCup 2020/21
Ο Δημήτρης Αγραβάνης σουτάρει σε παιχνίδι του Προμηθέα EUROKINISSI

Λίγη ώρα μετά το μπέρδεμα που προέκυψε με τα τρία παιχνίδια της Μπούρσασπορ σε δύο μέρες, η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε τη νέα αναβολή της αναμέτρησης της τουρκικής ομάδας με τον Προμηθέα.

Το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε για μερικές ώρες με τους τρεις αγώνες της Μπούρσασπορ σε διάστημα δύο ημερών λύθηκε. Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας με τον Προμηθέα, που είχε αρχικά οριστεί για την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, αναβάλλεται για δεύτερη φορά (την πρώτη λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην Μπούρσασπορ) και αναμένεται να οριστεί σε νέα ημερομηνία, το προσεχές διάστημα.

Έτσι, παίρνει μικρή παράταση το τυπικό ευρωπαϊκό φινάλε της αχαϊκής ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο αφού -θυμίζουμε ότι- ο μαθηματικός αποκλεισμός έχει επιβεβαιωθεί εδώ και μια βδομάδα.

Κάπως έτσι, η Μπούρσασπορ θα αντιμετωπίσει σε back to back παιχνίδια τη Ναντέρ επί τουρκικού εδάφους (στις 22 και 23 Δεκεμβρίου) κι ακολούθως θα μάθει πότε θα παίξει με τον Προμηθέα στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ