ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: Πρεμιέρα στην Stoiximan Basket League έπειτα από 4 αναβολές λόγω κορονοϊού

Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στις παίκτες του στον αγώνα Προμηθέας - Ναντέρ για την σεζόν 2020/21
Ο Μάκης Γιατράς δίνει οδηγίες στις παίκτες του στον αγώνα Προμηθέας - Ναντέρ EUROKINISSI

Ο Προμηθέας ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι στην φετινή Stoiximan Basket League στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, με τα προηγούμενα τέσσερα παιχνιδια να έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Το ημερολόγιο δείχνει 21 Νοεμβριου 2020. Η Stoiximan Basket League μπαίνει στην 5η στροφή της με δύο παιχνίδια. Και ο Προμηθέας ετοιμάζεται - επιτέλους - να κάνει την δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, αφού υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Μοιάζει απίστευτο, αλλά στην ιδιαίτερη εποχή του κορονοϊού είναι πέρα για πέρα αληθινό: Ο Προμηθέας δεν έχει καταφέρει να δώσει αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, αφού οι - βάσει προγράμματος - τέσσερις πρώτοι αγώνες του αναβλήθηκαν!

Ο Προμηθέας βρίσκεται βέβαια σε μία ιδιαίτερη θέση, αφού παρά το γεγονός ότι δεν έχει δώσει αγώνα στο πρωτάθλημα έχει δώσει ήδη οχτώ αγώνες: Δύο για το WATT+Volt Super Cup, το οποίο κατέκτησε, και έξι για το EuroCup. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει μέχρι σήμερα κάποιο παιχνίδι, κυρίως λόγω κορονοϊού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο (εκτός έδρας) αρχικά δεν διεξήχθη λόγω της αναβολής της πρεμιέρας από τον ΕΣΑΚΕ, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (24/10) αναβλήθηκε λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Λαυρίου.

Οι αγώνες κόντρα σε Παναθηναϊκό (1/11, εντός έδρας) για την 2η αγωνιστική, την Λάρισα (7/11, εκτός έδρας) για την 3η αγωνιστική και την ΑΕΚ (14/11, εντός έδρας) για την 4η αγωνιστική αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Πατρινούς.

Κάπως έτσι λοιπόν, στις 21 Νοεμβρίου - και αν δεν αλλάξει κάτι πάλι την τελευταία στιγμή - ο Προμηθέας θα δώσει το πρώτο φετινό του παιχνίδι στην Stoiximan Basket League, σε μία ακόμα απόδειξη ότι τον πρώτο λόγο έχει πάντα ο κορονοϊός.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ