ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Προμηθέας: "Παγώνει" το θέμα του Τζέιλεν Άνταμς

Ο Τζέιλεν Άνταμς με τη φανέλα του Προμηθέα
Ο Τζέιλεν Άνταμς με τη φανέλα του Προμηθέα Ⓒ 2019 JOHN LOCHER / ASSOCIATED PRESS

Η συμφωνία του Προμηθέα με τον Τζέιλεν Άνταμς έχει "παγώσει" προς το παρόν, λόγω προσωπικού προβλήματος του 25χρονου γκαρντ. Δεν αποκλείεται να ξαναβγεί στην αγορά ο Μάκης Γιατράς.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο Προμηθέας ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιλεν Άνταμς (25, 1μ83) για να γεμίσει το κενό που προέκυψε στην περιφέρεια μετά την αποχώρηση του Ίαν Μίλερ. Η επικύρωση αυτής της συμφωνίας δεν αποκλείεται όμως να μην υλοποιηθεί, κι έτσι ο αχαϊκός σύλλογος να υποχρεωθεί να ξαναβγεί στην αγορά.

Η καθυστέρηση έγκειται σε προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 25χρονος γκαρντ, το οποίο δεν του έχει επιτρέψει ακόμη να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Αν μάλιστα δεν βρεθεί λύση μέσα στις επόμενες ημέρες, τότε ο Μάκης Γιατράς θα ξαναβγεί στην αγορά για να εντοπίσει τον παίκτη που θα καλύψει την "τρύπα" στην περιφέρεια της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι ο Τζέιλεν Άνταμς ξεκίνησε τη σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς, από τους οποίους όμως αποδεσμεύτηκε. Σε περίπτωση που φορέσει, εν τέλει, τη φανέλα του Προμηθέα, θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός των ΗΠΑ.

ⓒ 2019 John Locher / Associated Press

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ