ΙΩΝΙΚΟΣ

Προπονητής του Ιωνικού ο Βαγγέλης Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου
Ο Βαγγέλης Αγγέλου IONIKOSBASKET

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είναι ο νέος προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, λίγες μέρες μετά από την παραίτηση του Στέργιου Κουφού.

Η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας έδωσε και επίσημα το τιμόνι στον Βαγγέλη Αγγέλου, (προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που ανέφεραν ότι υπήρχε συμφωνία) μετά από την παραίτηση του Στέργιου Κουφού και του assistant coach Σωτήρη Νικολαΐδη και το αρνητικό σερί στην Stoiximan Basket League (0-4).

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

"O IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου.

Νέο προπονητή θα έχει στο τιμόνι της για το υπόλοιπο της σεζόν η ομάδα μας, καθώς ο 58χρονος κόουτς (11/11/1962) αναλαμβάνει τα ηνία του Ιωνικού. Ο κόουτς Αγγέλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και δεδομένες ικανότητες, τα διαπιστευτήρια για τις οποίες έχει δώσει σε όλη την προπονητική του διαδρομή.

O νέος μας προπονητής ξεκίνησε την πορεία του από την Χαλκίδα κι έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων την ΑΕΚ (2007-08), τα Τρίκαλα (2008-09), τον Άρη (2012-13 & 2018), τον Προμηθέα (2016-17) και την Λάρισα την περσινή σεζόν. Σπουδαίο κομμάτι στο βιογραφικό του αποτελεί η παρουσία του με την Anadolu Efes στους πάγκους της Euroleague ως πρώτος προπονητής τη σεζόν 2013-14, ενώ εργάστηκε και ως assistant coach τη διετία που ακολούθησε, πλάι στον Dusan Ivkovic.

Ως άμεσος συνεργάτης του θρυλικού Σέρβου προπονητή είχε ζήσει και τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, όταν κατέκτησε την Euroleague τη σεζόν 2011-12 με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, στο πλευρό του «Ντούντα», είχε κάνει και την πρώτη του απόπειρα στο εξωτερικό, καθώς τη διετία 2005-2007 ήταν μέλος του staff της Dynamo Moscow.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN"

Photo Credits: IonikosBasket

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ