ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Προς Γκραν Κανάρια ο 16χρονος Αρφαράς

Προς Γκραν Κανάρια ο 16χρονος Αρφαράς

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς του Κολοσσού, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι συμφώνησε με την Γκραν Κανάρια.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς (16 χρονών, 1.96 μέτρα) ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην τελική φάση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, αφού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα, και όπως φαίνεται δεν θα μείνει για καιρό ακόμα στα μέρη μας.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γκραν Κανάρια και ετοιμάζεται να μεταβεί άμεσα στην Ισπανία.

Προς Γκραν Κανάρια ο 16χρονος Αρφαράς

Ο Αρφαράς εντυπωσίασε με την φανέλα του Κολοσσού στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, αριθμώντας 20.8 πόντους, 12.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2.4 κλεψίματα και 2.2 κοψίματα μέσο όρο, επιδόσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί κάτι σημαντικό: Σε περίπτωση που ο Αρφαράς υπογράψει τελικά στην Γκραν Κανάρια, τότε έπειτα από μία τριετία θα λογίζεται ως Ισπανός στην ACB. Ο λόγος είναι ότι βάσει νομοθεσίας, αν ένας ξένος παίκτης συμπληρώσει τρία χρόνια στην χώρα μεταξύ των ηλικιών15-21 ετών τότε δεν θα πιάνει θέση ξένου.

Photo Credits: Μιχαήλ-Άγγελος Αρφαράς Instagram page

TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ