VTB LEAGUE

Προς Ζιελόνα Γκόρα ο Νίκος Παππάς

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Πράσινο Βουνό της Πολωνίας, στη Ζιελόνα Γκόρα του Ζαν Τάμπακ, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Νίκος Παππάς.

Από τον Παναθηναϊκό στη Χάποελ για το Final Eight του Basketball Champions League, από εκεί στις προπονήσεις του Ιωνικού για αρκετούς μήνες και από τη Νίκαια στο Πράσινο Βουνό της Πολωνίας, ο Νίκος Παππάς ετοιμάζεται να γίνει μέλος της Ζιελόνα Γκόρα έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Η πολωνική ομάδα, η οποία απέκτησε και τον Σκάιλερ Μπόουλιν που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή, αναζητούσε ακόμη έναν περιφερειακό για να καλύψει, όσο αυτό είναι εφικτό, το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Γκάμπριελ Λούντμπεργκ και ο Παππάς αποτελούσε μια καλή επιλογή από τη "δεξαμενή" των free agents.

Αυτός θα είναι ο ένατος σταθμός της επαγγελματικής καριέρας του 30χρονου σούτινγκ γκαρντ που έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πανελλήνιο, Μπιλμπάο, Ρεάλ Μαδρίτης Β', Κολοσσό Ρόδου, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αυτή τη στιγμή η Ζιελόνα Γκόρα, η οποία νίκησε πρόσφατα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχει ρεκόρ 10/8 και βρίσκεται στην 6η θέση της VTB League σε σύνολο 13 ομάδων. Η πόλη έχει πληθυσμό 141.22 κατοίκων.

TAGS VTB LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ