ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Με την ευχή του Φλορεντίνο Πέρεθ για την πρόκριση

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δίνει το χέρι του στον Φαμπιάν Κοζέρ
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δίνει το χέρι του στον Φαμπιάν Κοζέρ REAL MADRID BALONCESTO / TWITTER

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξεπροβόδισε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας στον Πάμπλο Λάσο και τους παίκτες την ευχή του για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει το βράδυ της Τρίτης 4 Μαΐου να γράψει ιστορία εις διπλούν: 1) να γίνει η πρώτη ομάδα στα playoffs της EuroLeague που γυρίζει προημιτελική σειρά από το 0-2, και 2) να γίνει η πρώτη φιλοξενούμενη που κερδίζει το πέμπτο αγώνα της σειράς.

Ο Πάμπλο Λάσο είδε τον Έντι Ταβάρες να προπονείται (χαλαρά) την παραμονή του αγώνα, με τον έμπειρο τεχνικό και τους παίκτες του να παίρνουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση πριν από το ταξίδι, για έναν ακόμη λόγο.

Σε μια κίνηση που δεν συνηθίζεται ακριβώς, ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρακολούθησε την τελευταία ισπανική προπόνηση και έδωσε σε όλους την ευχή του για πρόκριση στο Final Four, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξει την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει άπαντες. Ο πρόεδρος της "Βασίλισσας" χαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο, αλλά και τον ίδιο τον πολύπειρο τεχνικό, ευχόμενος καλή τύχη και... πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας.,

ⓒ 2018 Claude Paris / Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ