ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ρενέσες: "Να περιοριστεί το πρόγραμμα, είναι πολλά τα ματς και τα ταξίδια"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες, σχολίασε το καλεντάρι, ζητώντας με τον τρόπο του ένα πιο περιορισμένο πρόγραμμα αγώνων, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχουν οι ομάδες.

Ο κορονοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές αλλά και δυσκολίες στο καλεντάρι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο κόουτς της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Ρενέσες, έδειξε τον προβληματισμό του για το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς όπως τόνισε οι υποχρεώσεις των ομάδων είναι αρκετές και πρέπει να βρεθεί μία λύση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είχε φέρει πριν λίγες ημέρες, με μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, η οποία ανέφερε πως η Άλμπα θα αγωνιστεί σε τέσσερις αγώνες μέσα σε επτά ημέρες, διερωτώμενος εάν όλο αυτό είναι λογικό.

Αυτή τη φορά, ζήτησε ξεκάθαρα περιορισμό στο καλεντάρι των αγώνων, εστιάζοντας στα πολλά ματς και ταξίδια που κάνουν οι ομάδες.

"Πιο περιορισμένο πρόγραμμα σε EuroLeague, EuroCup και πρωταθλήματα. Είναι πιο ελκυστικά και με περισσότερη ένταση απ' ότι τα ματς της κανονικής φάσης του ΝΒΑ. Είναι τόσα πολλά ματς και τόσα πολλά ταξίδια. Αυτό θα αλλάξει προς το χειρότερο. Η λύση είναι δύσκολη, αλλά βολική για το μπάσκετ", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ