ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ρεσιτάλ ατάκας από τον Καλαμπάκο: "Μας κορόιδευαν, αλλά εδώ δεν θα δείτε ban"

Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην πρεμιέρα της Basket League 2020/21
Ο Ντίνος Καλαμπάκος πανηγυρίζει τη νίκη του Μεσολογγίου επί του Άρη στην πρεμιέρα της Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Ρεσιτάλ από τον Ντίνο Καλαμπάκο, που έδωσε αμέτρητες ατάκες μετά από το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. "Μας κορόιδευαν ότι πήραμε ξένο με 16 χιλιάδες. Πήραμε πέντε ξένους με 16 χιλιάδες" είπε χαρακτηριστικά (VIDEO).

Απολαυστικός για ακόμα μία φορά, ο Ντίνος Καλαμπάκος έδωσε ρεσιτάλ στις δηλώσεις του μετά από το φινάλε του εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

"Εχουμε δουλέψει σκληρά για να φτιάξουμε αυτή την ομάδα. Έχουμε την απογοήτευσή μας, είχαμε και το φάουλ που σφύριξαν στον Μοτσενίγο, θέλαμε να εκμεταλλευθούμε την ταλαιπωρία του Παναθηναϊκού, να ρισκάρουμε τα σουτ. Νομίζω το πετύχαμε, σούταραν πολύ άτσαλα, μας πήραν όμως πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Παλέψαμε, στενοχωριόμαστε γιατί με νίκες σώζεσαι και όχι με καλές εμφανίσεις" ήταν το σχόλιο του προπονητή του Μεσολογγίου.

Ο Καλαμπάκος μίλησε για τα σχόλια που έγιναν σχετικά με τα μικρά συμβόλαια που πρόσφερε η ομάδα του το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Γιαννούλη Χατζηνικόλα και γενικά έδωσε μια πραγματικά πολύ ωραία συνέντευξη χωρίς ξύλινο λόγο και κλισέ απαντήσεις.

Δείτε όσα είπε ο προπονητής του Μεσολογγίου:

TAGS ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ