ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Διοικητικό Συμβούλιο με Ζομπανάκη την Παρασκευή στις 19:30

Ρέθυμνο: Διοικητικό Συμβούλιο με Ζομπανάκη την Παρασκευή στις 19:30
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις αποφάσεις του για το μέλλον του Ρεθύμνου Cretan Kings θα ανακοινώσει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (28/5) ο χρηματοδότης της ΚΑΕ, Κωστής Ζομπανάκης.

Σε μια κλωστή περπατάει αυτή τη στιγμή το Ρέθυμνο, καθώς η επιθυμία του Κωστή Ζομπανάκη να σταματήσει να επενδύει σε αυτό το πρωτάθλημα έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις σε όλο το ελληνικό μπάσκετ από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/5).

Ο χρηματοδότης των Cretan Kings είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στο άθλημα, από το γεγονός ότι η επικοινωνία ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων δεν είναι αυτή που θα έπρεπε για το καλό όλων και πλέον αναμένονται με αγωνία οι ανακοινώσεις του στο αυριανό (Παρασκευή 29/5 στις 19:30) Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Ο Ζομπανάκης είχε εκφράσει από τον περασμένο Μάρτιο στο Sport24.gr τις αντιθέσεις του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Basket League, ήλπιζε ότι θα υπάρξει καλή θέληση απ' όλους για να βελτιωθεί το προϊόν, τώρα όμως θεωρεί ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Εν αναμονή, λοιπόν, των οριστικών αποφάσεών του και των ανακοινώσεων από το Ρέθυμνο Cretan Kings, για το οποίο πάντως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον σε πρώιμο στάδιο.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ