ΤΟΥΡΚΙΑ

Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Τάιλερ Ένις, συντετριμμένοι Ντέκερ και Γουίλτζερ

Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Τάιλερ Ένις, συντετριμμένοι Ντέκερ και Γουίλτζερ

Τέλος η σεζόν για τον πραγματικά πολύ άτυχο Τάιλερ Ένις που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Συντετριμμένοι οι συμπαίκτες του στην Τουρκ Τέλεκομ, Σαμ Ντέκερ - Κάιλ Γουίλτζερ (PHOTO).

Βαρύ είναι το κλίμα στην Τουρκ Τέλεκομ, καθώς ο Τάιλερ Ένις δεν απέφυγε τα χειρότερα. Ο Καναδός γκαρντ υπέστη αυτό που όλοι κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή, ρήξη αχίλλειου τένοντα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, με τους συμπαίκτες του να μη μπορούν να πιστέψουν πόσο άτυχος στάθηκε για ακόμα μια φορά καθώς πριν από δύο χρόνια είχε διαλύσει το πόδι του σε αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μπουγιουκτσεμετσέ.

"Μετά απ' όσα πέρασε ο Τάιλερ για να γυρίσει στο μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο, είναι τόσο λάθος να τραυματίζεται ξανά. Το σύμπαν είναι βάναυσο μερικές φορές" έγραψε ο Σαμ Ντέκερ στο Twitter, ο Αμερικανός φόργουορντ που δάκρυσε τη στιγμή που ο Ένις αποχωρούσε με φορείο από το γήπεδο. "Με βαριά καρδιά, προσεύχομαι για τον φίλο μου. Αν υπάρχει ένας τύπος που μπορεί να βγει πιο δυνατός από μια τέτοια κατάσταση, είναι αυτός. Σε αγαπώ" έγραψε με τη σειρά του ο Κάιλ Γουίλτζερ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ