ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Ροντρίγκεθ: "Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο σήμερα, οπότε είναι μια υπέροχη μέρα"

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε δηλώσεις μετά από αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σε δηλώσεις μετά από αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο EUROLEAGUE TV

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για τη νέα ιταλική νίκη επί της Μπάγερν, δεν παρέλειψε όμως επίσης να αναφερθεί στο γεγονός πως οι γονείς του έκαναν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ βοήθησε πολύ την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να κερδίσει την Μπάγερν στο Game 2 της σειράς και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας. Ο "Τσάτσο" τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους (από 1/1 δίποντο, 3/7 τρίποντα και 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα, όντας κι εκείνος που κλήθηκε να μιλήσει στην τηλεόραση μετά το φινάλε του σαρανταλέπτου.

Κι αφού σχολίασε με λίγες λέξεις τη σημασία της δεύτερης νίκης επί της Μπάγερν, εν συνεχεία στάθηκε στο πραγματικά σπουδαίο νέο της ημέρας για εκείνον. Το γεγονός πως οι γονείς του εμβολιάστηκαν για τον κορονοϊό.

"Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Μπάγερν είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο Game 1 τα καταφέραμε με δυσκολία. Είμαστε πλέον στο 2-0, οπότε είμαστε χαρούμενοι. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω ένα "γεια" στους γονείς μου, έκαναν το εμβόλιο για τον κορονοϊό σήμερα, οπότε και γι αυτό η σημερινή μέρα είναι υπέροχη" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ