ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Σε δεκαήμερη καραντίνα όλα τα μέλη της Τσεντεβίτα

Σε δεκαήμερη καραντίνα όλα τα μέλη της Τσεντεβίτα
PHOTO CREDITS: CEDEVITA OLIMPIJA / ALES FEVZER

Η Τσεντεβίτα ανακοίνωσε πως παίκτης της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της σλοβενικής ομάδας να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα.

Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού αρκούσε προκειμένου να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην Τσεντεβίτα. Ο σλοβενικός σύλλογος ανακοίνωσε πως αθλητής της βρέθηκε θετικός μετά από δύο ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, την ώρα που τα αποτελέσματα για όλους τους υπόλοιπους ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα όμως, άπαντες υποχρεούνται να μπουν σε δεκαήμερη καραντίνα. Η διοίκηση της Τσεντεβίτα έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να πάρει εξαίρεση και να επιστρέψουν άπαντες σε προπονήσεις και αγώνες. Σε πρώτη φάση, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτικό, ασκούνται όμως πιέσεις για να αλλάξει αυτό, δεδομένου ότι όλα τα άλλα μέλη της είναι αρνητικά στον κορονοϊό.

Αν ισχύσουν όσα έχει ήδη ανακοινώσει η σλοβενική κυβέρνηση, τότε η Τσεντεβίτα δεν θα μπορέσει να παίξει τους αγώνες με Μπούρσασπορ (7/10) και Γκραν Κανάρια (13/10).

Θυμίζουμε ότι η σλοβενική ομάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Προμηθέα στο EuroCup, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται βάσει προγράμματος στις 28 Οκτωβρίου στην Λιουμπλιάνα.

Photo Credits: Cedevita Olimpija / Ales Fevzer

TAGS ΣΛΟΒΕΝΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ