ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Σε δύσκολη θέση ο Πεδουλάκης στο Περιστέρι

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επιστροφή του στο Περιστέρι, για την τέταρτη θητεία του στην ομάδα
Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επιστροφή του στο Περιστέρι, για την τέταρτη θητεία του στην ομάδα EUROKINISSI

Η συντριβή από την ΑΕΚ, αλλά κυρίως η κακή εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, έχουν καταστήσει επισφαλή την παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ και η βαριά ήττα (91-53) δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό στο Περιστέρι, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει δείξει την παραμικρή βελτίωση, παρά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ.

Οι κυανοκίτρινοι δεν παίζουν καλά εδώ και καιρό, παραμένουν εκτός τετράδας και η συντριβή από την "Ένωση"ήρθε για να επιβεβαιώσει πως τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελαν στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

Γι αυτό πλέον, μπορεί να ειπωθεί πως είναι επισφαλής η παραμονή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο πολύπειρος τεχνικός επέστρεψε στην ομάδα των δυτικών προαστίων την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, ως ο αντικαταστάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, δεν κατάφερε όμως να αλλάξει πολλά επί της ουσίας.

Έτσι, μοιάζει πολύ πιθανό πλέον να υπάρξει νέα αλλαγή προπονητή στο Περιστέρι, εκτός κι αν η ομάδα δείξει κάτι εντυπωσιακά καλύτερο στο Κύπελλο Ελλάδας αυτή την εβδομάδα και... ανατραπούν τα δεδομένα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ