Ο ΣΕΠΚ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων μέσω Facebook LIVE, με πρώτο ομιλητή τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων, τα οποία θα είναι προσβάσιμα για όλους, μέσω Facebook LIVE από τη σελίδα του ΣΕΠΚ. Η αρχή θα γίνει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα "αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: προπονητική προσέγγιση". Ο πολύπειρος τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ την περσινή σεζόν, οδηγώντας την "ομάδα του λαού" στην κατάκτηση του τίτλου στη Winner League, ενώ φέτος την οδήγησε μαθηματικά στα playoffs της EuroLeague μετά από πέντε χρόνια... ανομβρίας -πριν διακοπεί βέβαια η σεζόν στη διοργάνωση.

ADVERTISING

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΠΚ:

"Μένουμε σπίτι, κάνουμε το χρέος μας, αλλά παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επιμορφωθούμε. Ο ΣΕΠΚ επαναφέρει τα διαδικτυακά σεμινάρια του, ξεκινώντας την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 13.00 μέσω Facebook LIVE, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι Έλληνες προπονητές "Μένουμε Σπίτι", κάνοντας το χρέος μας απέναντι στον κορονοϊό. Οι ημέρες είναι απαιτητικές και ασυνήθιστες και γίνονται ακόμη πιο δύσκολες χωρίς την αγαπημένη μας ενασχόληση με το μπάσκετ. Για αυτό και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης πήρε την πρωτοβουλία να συνεχίσει τα διαδικτυακά του Σεμινάρια, προσαρμόζοντας τη μορφή τους στις παρούσες συνθήκες.

ADVERTISING

Ξεκινώντας από τη Δευτέρα (30/3, 13.00) θα πραγματοποιούνται διαδικτυακές ομιλίες έμπειρων και διακεκριμένων Ελλήνων Προπονητών, τις οποίες τα μέλη μας θα μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους μέσα από τη σελίδα του ΣΕΠΚ στο Facebook.

Την αρχή θα κάνει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει ένα θέμα που δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν σε σεμινάριο και είναι το "Αναλαμβάνοντας μια ομάδα μεσούσης της σεζόν: Προπονητική προσέγγιση".

Η παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου θα είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη και τα μη μέλη του Συνδέσμου, που θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν έναν καταξιωμένο προπονητή της EuroLeague, καθώς και να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους μέσα από τα σχόλια του Facebook".

Photo Credits: Eurokinissi