ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερφ: "Το στυλ του Κάτας μοιάζει με αυτό του Ομπράντοβιτς"

Ο Σβι Σερφ μιλά για τον Όντεντ Κάτας και τον Παναθηναϊκό
Ο Σβι Σερφ μιλά για τον Όντεντ Κάτας και τον Παναθηναϊκό

Ο Σβι Σερφ έβγαλε το καπέλο στον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Όντεντ Κάτας, τονίζοντας πως το στυλ του μοιάζει με αυτό του Ομπράντοβιτς (VIDEO).

Για τον Όντεντ Κάτας μίλησε ο Σβι Σερφ στην εκπομπή Pick n' Roll της Cosmote TV και τον Βασίλη Σκουντή, τονίζοντας πως το στυλ του μοιάζει σε ένα βαθμό με αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κακή αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σημειώνοντας πως οι "πράσινοι" δεν θα καταφέρουν να περάσουν στα playoffs της EuroLeague.

"Στον Όντεντ Κάτας αρέσει σίγουρα η επίθεση με το πικ εν ρολ αλλά και η δημιουργία. Μοιάζει με το στυλ του Ομπράντοβιτς αυτό που Κάτας. Βέβαια δεν έχει τον Διαμαντίδη στον άσσο" δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να προσθέσει:

"Ο Μακ έπαιξε για τον Κάτας πριν την διακοπή, όμως υπήρχαν ακόμα δύο παίκτες, ο Ταμίρ Μπλατ και ο Τζεικόβαν Μπράουν που παίζουν πικ εν ρολ. Σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι θέλει χρόνο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ αδύναμος αμυντικά. Δεν θέλω να κάνω κριτική, αλλά ατομικά οι παίκτες φαίνεται ότι δεν έχουν προτεραιότητα την άμυνα. Βλέπουμε τα στατιστικά τους αλλά όχι την άμυνά τους. Μπορείς να κρύψεις έναν κακό αμυντικό, όχι πολλούς όμως".

Μιλώντας για τον Κάτας ως παίκτη, ο Σερφ τόνισε: "Δεν υπάρχει θέμα για το επίπεδό του σαν παίκτη. Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ισραήλ. Μετά πήγε στον Παναθηναϊκό και παραλίγο να υπογράψει στους Νικς όμως το λοκάουτ δεν του επέτρεψε να πάει εκεί και κατέληξε στην Ελλάδα. Βέβαια μετά ήρθε το πρόβλημα στο γόνατό του και στα 26 του εγκατέλειψε και έγινε προπονητής. Είναι καλύτερος από ως προπονητής από ό,τι ήταν πριν 5 χρόνια, κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Το έδειξε και με την πορεία που είχε και με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ".

Κλείνοντας ο Σερφ είπε για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο αδύναμος των 15 ετών αλλά πάντα θα πρέπει να πάει κάποιος να κοουτσάρει εκεί. Είναι δύσκολη κατάσταση και η ομάδα αδύναμη. Ο κόουτς δεν είναι μάγος. Ο Κάτας θέλει να πάει με τον τρόπο του και θέλει χρόνο. Δεν θα προκριθεί στα playoffs ο Παναθηναϊκός. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ο Κάτας όμως μπορεί όμως να κάνει δουλειά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ