ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση αυτή, θα τη διορθώσουμε"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο της Μακάμπι EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αρμάνι (85-86) και έφτασε τις 8 ήττες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στους παίκτες του, ενώ μάλιστα πήρε όλη την ευθύνη.

Στο 3-8 βρίσκεται πλέον η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην EuroLeague, η οποία ηττήθηκε χθες (26/11) από την Αρμάνι Μιλάνο (85-86) μ' ένα μεγάλο τετράποντο του Κέβιν Πάντερ στο τέλος του 40λεπτου, ο οποίος έστειλε το ματς στην παράταση. Από εκεί και πέρα, έπιασε δουλειά ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος έδωσε τη νίκη στους Ιταλούς, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τις πέντε συνολικά ήττες σε ματς που χάθηκαν στο σουτ.

Ο κόουτς της Μακάμπι λοιπόν, Γιάννης Σφαιρόπουλος, θέλησε να πάρει όλη την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως η εικόνα αυτή θα διορθωθεί άμεσα.

"Είμαι υπεύθυνος για την κατάσταση και θα σιγουρέψω ότι θα τη διορθώσουμε. Ορισμένες φορές πρέπει να έχεις και λίγη τύχη. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες. Οι παίκτες πάλεψαν. Είμαστε η Μακάμπι και δεν τα παρατάμε ποτέ. Είμαστε δυνατοί όσα χτυπήματα κι αν δεχόμαστε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά τον Γουίλμπεκιν: "Ο Σκότι πήρε την απόφαση να σουτάρει. Δεν τα κατάφερε. Όμως έχει κερδίσει αρκετά παιχνίδια για εμάς. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει την ευθύνη στο τέλος".

Δείτε τα highlights από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Αρμάνι:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ