THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On: Ο Ολυμπιακός πάει για... 2,5 ξένους κοντούς, ο Σπανούλης είναι θέμα Αγγελόπουλων

Show Must Go On: Ο Ολυμπιακός πάει για... 2,5 ξένους κοντούς, ο Σπανούλης είναι θέμα Αγγελόπουλων
PHOTO CREDITS: TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στην εκπομπή "Show Must Go On" ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν χωρίς να περιμένει την συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τον αρχηγό του.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν. Δεν περιμένει ωστόσο την συνάντηση του Βασίλη Σπανούλη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους όσο εξετάζει την αγορά.

Αυτό ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Show Must Go On" στην συνομιλία που είχε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο με θέμα τον σχεδιασμό των "ερυθρόλευκων" για την νέα σεζόν. Έναν σχεδιασμό που προβλέπει έναν μικρότερο ρόλο για τον αρχηγό της ομάδας - σε περίπτωση που συνεχίσει να αγωνίζεται - και... 2.5 ξένους γκαρντ, αφού θα γίνει κίνηση σίγουρα για δύο παίκτες και ίσως και για τρίτο, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουν οι "ερυθρόλευκοι" την νέα σεζόν.

Αναλυτικά, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε: "Αυτό που ισχύει είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μέρες πριν το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, χωρίς να καθίσει να περιμένει την συνάντηση Αγγελόπουλων - Σπανούλη. Δεν είναι ότι είναι πεταμένος ο Βασίλης και δεν υπολογίζεται, αλλά ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κοιτάζουν την αγορά αυτή τη στιγμή και για αυτό ακούγονται κάποια ονόματα.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για... 2.5 ξένους κοντούς. Είναι μία απόφαση ότι θα πάρει δύο κοντούς - είναι δεδομένο ότι θα πάρει δύο κοντούς και εξετάζει και τρίτο, κάτι που θα γίνει ανάλογα με τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει. Αν θα συμμετάσχει στην Α1 δηλαδή ή όχι, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τον Σπανούλη. Ο Βασίλης είναι θέμα αδελφών Αγγελόπουλων και Σπανούλη. Κανονικά, η ομάδα χτίζεται από τον προπονητή της με δεδομένο των αναγκών των δικών του. Αν τον έχει τον Σπανούλη, θα τον έχει, αν δεν τον έχει δεν θα τον έχει".

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος συμπλήρωσε για το θέμα: "Η περσινή ομάδα χτίστηκε με το σκεπτικό να παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σπανούλης. Φέτος χτίζεται διαφορετικά. Ο Χάκετ θα ήταν ιδανικός,αλλά έχει συμβόλαιο. Είναι ο ιδανικός επειδή μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας, αλλά έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ".

Ακολούθως ο Παντελής Διαμαντόπουλος τόνισε: "Το τέλειο για τον Ολυμπιακό θα ήταν να συμπληρώσει τον Ντόρσεϊ με έναν παίκτη σαν τον Λόιντ ή τον Γουίλιαμς-Γκος. Πιστεύω ότι κακώς έφυγε ο Γουιλιαμς-Γκος, αλλά θα ήταν μία σούπερ περίπτωση μαζί με τους άλλους. Για αυτό είναι αλυσίδα όλοι οι παίκτες. Το ένα φέρνει το άλλο".

Κλείνοντας, ο Σπύρος Καβαλιεράτος πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός φτιάχνει το ρόστερ του όπως θέλει και ο Σπανούλης είτε θα είναι μέσα σαν έξτρα παίκτης, είτε όχι. Εννοείται βέβαια πως αν είναι σε καλή κατάσταση και αξίζει να παίζει, τότε θα παίζει. Ηδη έχει αρχίσει και πάλι προπονήσεις στο ΣΕΦ, όπως και όλοι οι γηγενείς παίκτες".

Δείτε όλη την εκπομπή της Παρασκευής (14/5):

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ