ΙΩΝΙΚΟΣ

Σκέντζιου: "Χωρίς τον Βαγγέλη Τσάπα ο Ιωνικός δεν θα ήταν αυτό που είναι τώρα"

Η πρόεδρος του Ιωνικού BC, Χριστίνα Σκέντζιου
Η πρόεδρος του Ιωνικού BC, Χριστίνα Σκέντζιου EUROKINISSI

Με δήλωσή της η Πρόεδρος του Ιωνικού BC, Χριστίνα Σκέντζιου, αποθέωσε τον Βαγγέλη Τσάπα για την προσφορά του στην ομάδα, προσθέτοντας ότι όλοι ανυπομονούν να ανοίξουν τα γήπεδα για να δείξουν στον κόσμο τι εστί Νίκαια.

Ο Ιωνικός BC ετοιμάζεται για τα playoffs της Stoiximan Basket League - αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο - και η Χριστίνα Σκέντζιου με δήλωσή της ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό.

Η Πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε παίκτες, προπονητικό επιτελείο και κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Βαγγέλη Τσάπα.

Αναλυτικά η δήλωση της Προέδρου του Ιωνικού BC:

""Η φετινή σεζόν ήταν πρωτόγνωρη για όλους. Βιώσαμε καταστάσεις που δεν φανταζόμασταν ποτέ. Τα πλάνα μας μπορούσαν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή λόγω της πανδημίας.

Παρόλα αυτά μέσα σε μία δύσκολη χρονιά με πίστη, πείσμα, μεθοδικότητα και αγάπη γι' αυτό που κάνουμε τα ξεπεράσαμε όλα και ο Ιωνικός είναι στα πλέι οφ της Basket League, αφήνοντας εκτός καλές ομάδες με μεγαλύτερη εμπειρία και υψηλότερα μπάτζετ.

Ακολουθώντας λοιπόν το όνειρό μας και έχοντας μία ανυπέρβλητη τρέλα για το μπάσκετ, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, το σταφ και τους συνεργάτες μου για τη φοβερή δουλειά που έκαναν όλο το χρόνο, με απίστευτο επαγγελματισμό και μεράκι, ώστε οι παίκτες μας να παρουσιάζουν τον καλύτερό τους εαυτό εντός παρκέ. Ας μη ξεχνάμε ότι το σταφ του Ιωνικού είναι το πιο νεανικό σταφ της Α1 κατηγορίας και αποδεδειγμένα ένα από τα πιο πετυχημένα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Τους παίκτες μας που αγάπησαν και έδιναν τα πάντα για τον Ιωνικό και τους φιλάθλους μας που αν και εκτός... γηπέδου μας στήριζαν σε κάθε μας βήμα. Θα χαρούμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό και από την επόμενη μέρα "σηκώνουμε" μανίκια για τη νέα χρονιά, πιστοί στο πλάνο μας και το μόνο που περιμένουμε είναι να ανοίξουν τα γήπεδα ώστε να δείξουμε σ' όλον το μπασκετικό κόσμο και μη τι εστί Νίκαια...

Μα πάνω απ' όλους και απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το Βαγγέλη Τσάπα που χωρίς αυτόν ο Ιωνικός δε θα ήταν με τίποτα αυτός που είναι τώρα. Είναι ο άνθρωπος που μας ενέπνευσε και μας καθοδηγεί ώστε να κάνουμε τα όνειρά του και τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε δίπλα μας και μακάρι όλες οι ομάδες να έχουν κάποιον που αγαπάει το μπάσκετ όπως ο κ. Τσάπας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχό μας, κ. Ιωακειμίδη και τον Αντιδήμαρχο, κ. Παναγόπουλο που έκαναν και κάνουν τα πάντα, καθώς ο "Πλάτωνας" θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ στη διάρκεια των επόμενων μηνών, για να αποκτήσουμε ένα μπασκετικό στολίδι που θα εύχεται ο κάθε φίλαθλος να βρίσκεται στις εξέδρες του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ