ΙΤΑΛΙΑ

Σκόλα: "Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν τελειώσει η σεζόν"

Ο Λουίς Σκόλα σε στιγμιότυπο από το ΟΑΚΑ
Ο Λουίς Σκόλα σε στιγμιότυπο από το ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Στα 41 του χρόνια πλέον, ο Λουίς Σκόλα δήλωσε ότι μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν θα αποφασίσει για το μέλλον του, χωρίς να αναφέρει αν σκέφτεται την απόσυρση.

Ο Λουίς Σκόλα μοιάζει αγέραστος στα 41 του χρόνια, αφού φέτος αριθμεί 19.1 πόντους και 7.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Βαρέζε, με αποκορύφωμα τους 18 πόντους που σημείωσε στην νίκη της ομάδας του με 83-81 επί της Αρμάνι.

Με το πλήρωμα του χρόνου να πλησιάζει για τον Αργεντινό σταρ, είναι λογικό να τον ρωτούν συχνά για τις σκέψεις του. Ο ίδιος ωστόσο με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "La Prealpina" φρόντισε να ξεκαθαρίσει ένα πράγμα: Σκοπεύει να ανακοινώσει τις προθέσεις του όταν τελειώσει η σεζόν.

"Λόγω σεβασμού προς την ομάδα, η απόφασή μου θα είναι γρήγορη. Δεν μπορώ να αφήσω την Βαρέζε να περιμένει μέχρι τέλη Ιουλίου πριν ανακοινώσω την απόφασή μου" δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στην Ιαπωνία, για να προσθέσει:

"Ειλικρινά όμως δεν είναι κάτι σημαντικό. Έχω μία καριέρα πίσω μου, ενώ η σπουδαία ιστορία της Βαρέζε δεν θα επηρεαστεί από το αν θα παίξω ακόμα έναν χρόνο. Είναι κρίμα που δεν έχω παίξει φέτος μπροστά σε φιλάθλους, αφού ένας από τους λόγους που επέλεξα την Βαρέζε ήταν ότι γνώριζα πως έχει απίστευτο κοινό".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Σκόλα επανέλαβε ότι δεν σκοπεύει να... παιδέψει την Βαρέζε: "Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν τελειώσει η σεζόν, την πρώτη ή την δεύτερη εβδομάδα του Μαϊου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ