ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Προπονητής της Εθνικής ο Πιτίνο, έχει μιλήσει με τον Σπανούλη"

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην Cosmote TV
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην Cosmote TV COSMOTE TV

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στην Cosmote TV, τονίζοντας πως ο Ρικ Πιτίνο θα ηγηθεί της προσπάθειας στο Προολυμπιακό, αλλά και πως ο πολύπειρος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει με τον Βασίλη Σπανούλη για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Kill Bill στη "γαλανόλευκη".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν ο καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο "Pick N' Roll" της Cosmote TV αυτή την εβδομάδα, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μιλάει για τον σχεδιασμό εν όψει του Προολυμπιακού, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο 55χρονος τεχνικός τόνισε πως ο Ρικ Πιτίνο είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας στο Προολυμπιακό Τουρνουά (σ.σ.: εξήγησε μάλιστα πως έχει σχηματιστεί όλο το επιτελείο του), ενώ επεσήμανε πως έχει ήδη γίνει επαφή ανάμεσα στον Ρικ Πιτίνο και τον Βασίλη Σπανούλη, με φόντο την επιστροφή του δεύτερου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

Για το ποιος θα είναι στον πάγκο στο Προολυμπιακό: "Προπονητής θα είναι ο Ρικ Πιτίνο, δεν είναι διαδικό. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο κ. Πιτίνο έχει ζητήσει ένα επιτελείο πολύ δυνατό, δεν ξέρω αν πρέπει να πω λεπτομέρειες. Ένα πολύ μεγάλο και πολύ δυνατό επιτελείο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Θα είναι όλο ελληνικό. Έχω δική μου συμφωνία με την Ομοσπονδία, δεν παρεμβαίνω ούτε από εδώ ούτε από εκεί. Αυτό που συζητήσαμε με τον κ. Πιτίνο, βεβαίως θα γίνει. Είναι τιμή για όλους να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε μαζί του, και να ηγηθεί αυτός της προσπάθειας".

Για τον σχεδιασμό: "Έχει γίνει ο προγραμματισμός και για τα τουρνουά που πρέπει να πάμε και για το πώς θα ταξιδέψουμε. Όλα είναι έτοιμα. Θα προλάβουμε να κάνουμε το "Ακρόπολις" εδώ, παρότι είναι πιεσμένες οι ημερομηνίες, θα δώσουμε κι εκεί (σ.σ.: στον Καναδά) ένα φιλικό, ελπίζουμε πως τα playoffs στην Ευρώπη να μην τραβήξουν πολύ. Ο Γιάννης είναι πολύ δύσκολη έως απίθανη περίπτωση για το Προολυμπιακό".

Για το θέμα του Βασίλη Σπανούλη: "Η κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή, αυτό το θέμα το χειρίζεται ο κ. Πιτίνο. Ήταν δική του ιδέα. Έχει κάνει επαφή με τον Βασίλη, απ' όσο ξέρω. Θα κρίνει ο προπονητής πώς θα είναι όλη η ομάδα. Για μένα, όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι".

Για το πώς ο Κόμπι Μπράιαντ έχει επηρεάσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Το πρώτο που σίγουρα τον έχει επηρεάσει ο Κόμπι Μπράιαντ είναι το θέμα της δουλειάς. Αυτή η εργατικότητα που έχει ο Γιάννης και το πόσο συγκεντρωμένος είναι, πόσο εκτιμάει την προπόνηση και το πώς είναι τρόπος ζωής για εκείνον, αυτό του έχει μεταφερθεί από τον Κόμπι. Η διαμόρφωσή του ως παίκτη και αθλητικού χαρακτήρα προέκυψε στις ΗΠΑ. Η Ελλάδα του έδωσε τον χαρακτήρα, που είναι εξαιρετικός και δυνατός. Με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στις ΗΠΑ, ήταν το ιδανικό ταίριασμα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ