EUROLEAGUE

Σλούκας: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης μαζί με τις ομάδες και τους παίκτες της διοργάνωσης, με τον Κώστα Σλούκα να συμμετέχει σε ένα συγκινητικό video για τον δικό του ξεχωριστό δάσκαλο: Τον πατέρα του.

Η EuroLeague γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Εκπαίδευσης η οποία έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ για τις 24 Ιανουαρίου, ζητώντας από συγκεκριμένους παίκτες να μιλήσουν για δασκάλους ή ανθρώπους που βοήθησαν στη διαπαιδαγώγησή τους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς τους.

Ο Κώστας Σλούκας, λοιπόν, από τη Φενέρμπαχτσε απέδωσε τη νοοτροπία που έχει "χτίσει" ως σήμερα σε έναν δικό του ξεχωριστό δάσκαλο, τον πατέρα του, τον οποίο έχασε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Έλληνας γκαρντ είπε στο σχετικό video: "Ό,τι είμαι μέχρι τώρα το οφείλω στον πατέρα μου. Μου έδωσε τη νοοτροπία που έχω και θυμάμαι πολύ καλά ότι πηγαίναμε στις 7 το πρωί στα βουνά όταν ήμουν μικρός. Μου έλεγε ότι θα πρέπει να δουλέψεις και ότι θα πάμε μαζί στα βουνά να τρέχουμε, με βροχή, με ήλιο... Με πίεσε να δουλέψω και με βοήθησε να καταλάβω ότι αν θες να πετύχεις κάτι καλό πρέπει να δουλέψεις. Αυτό, λοιπόν, υπάρχει στο μυαλό μου κάθε μέρα".

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε το συγκινητικό video του 30χρονου γκαρντ:

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ