ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ: Απεβίωσε ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας

Σοκ: Απεβίωσε ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας
EUROKINISSI

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και μερικές ώρες η Βέροια καθώς ο προπονητής της τοπικής ομάδας, Δημήτρης Γκίμας, έφυγε από τη ζωή.

Σοκ έχει προκαλέσει στον Φίλιππο Βέροιας και όλη την κοινωνία της πόλης η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Γκίμα. Ο προπονητής των κόκκινων άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών.

Ο Δημήτρης Γκίμας ήταν αθλητής του Φίλιππου Βέροιας από το 1977 έως το 1994, ενώ από το 1999 εργαζόταν στον σύλλογο ως προπονητής. Ήταν μάλιστα εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην Α2 κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τη φετινή σεζόν, ο Φίλιππος Βέροιας βρισκόταν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, παλεύοντας για την παραμονή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Γκίμα εξέδωσαν τόσο ο ΣΕΠΚ όσο και ο ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο αδόκητος χαμός του 55χρονου τεχνικού βυθίζει στο πένθος την αθλητική κοινότητα της χώρας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ, ήταν ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου κι από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά στην άνθηση του αθλήματος στη Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια για το "χαμό" του Δημήτρη Γκίμα. Το ελληνικό μπασκετ θρηνεί την "απώλεια" ενός τεράστιου εργάτη, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του με την Βέροια. Τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής άφησε το στίγμα του και όσοι τον γνώρισαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως "έφυγε" μόλις στα 55 του χρόνια".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ