ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Δεν κοιμάμαι τα βράδια, αγαπώ πολύ το μπάσκετ και έχω κίνητρο"

Ο Σπανούλης κάνει το λέι απ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στην EuroLeague 2020/21
Ο Σπανούλης κάνει το λέι απ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα EUROKINISSI

Χαρούμενος για το κατόρθωμά του, αλλά κυρίως για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε πως έχει ακόμη μεγάλο κίνητρο, τόσο μεγάλο που κάποια βράδια δεν τον αφήνει να κοιμηθεί.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/12), ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε σε ακόμα μία κορυφή. Έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague από το 1958 κι έπειτα, καθώς με τους 14 πόντους που πέτυχε στο Βελιγράδι, στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, προσπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε ακόμα μια σπουδαία λίστα.

Ο "Kill-Bill" μίλησε μετά από το τέλος της αναμέτρησης στην NOVA, παραδέχθηκε ότι τον ενδιαφέρουν οι νίκες του Ολυμπιακού, αλλά και το πως θα γίνεται ο ίδιος καλύτερος, αφού όπως εξήγησε υπάρχουν βράδια που δεν μπορεί να κοιμηθεί έχοντας στο μυαλό του τη συνέχεια της καριέρας του και τη συνέχεια των υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού:

"Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα, βγήκαν πολλά παιδιά μπροστά. Είχαμε σωστό πλάνο, το ακολουθήσαμε, παίξαμε με ηρεμία και με μυαλό για να γυρίσουμε το ματς και στο τέλος το πήραμε με τον τρόπο που το πήραμε. Παίξαμε σκληρά, μπασκετικά. Δεν τους δώσαμε κάτι εύκολο, ο Γιαννούλης (Λαρεντζάκης) που δεν έχει παίξει πολύ, μας βοήθησε. Είναι νέος και τώρα ενσωματώνεται στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ο Πρίντεζης έβαλε ένα πολύ μεγάλο καλάθι.

Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη και πρέπει να έχουμε ισορροπία. Υπάρχει εμπειρία για να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις, όλοι μιλάμε μεταξύ μας, συζητάμε και δουλεύουμε πιο σκληρά. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και πίστη. Χρειαζόμαστε μεγάλη πνευματική δύναμη στα καλά και στα άσχημα.

Όσο για εμένα, αγαπώ το μπάσκετ πολύ και έχω κίνητρο. Σκέφτομαι το παρόν και από αυτό κρίνομαι. Εχω φλόγα μέσα μου και αυτό το γνωρίζει η οικογένειά μου. Υπάρχουν βράδια που δεν κοιμάκαι και σκέφτομαι τι πρέπει να διορθώσω για να γίνω καλύτερος. Έτσι είμαι σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος, θέλω να κερδίζω. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Το κατάφερα πολλές φορές και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μείνω υγιής για να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ