ΜΑΛΑΓΑ

Στην Μάλαγα του Κατσικάρη ο Μάλκολμ Τόμας

Στην Μάλαγα του Κατσικάρη ο Μάλκολμ Τόμας
EUROKINISSI

Ο Μάλκολμ Τόμας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Μάλαγα του Φώτη Κατσικάρη, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Μάλαγα είναι με κάθε επισημότητα ο Μάλκολμ Τόμας (32χρ., 2μ.06), ένας παίκτης που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη στην front line στο ισπανικό πρωτάθλημα της Liga Endesa.

Ο 32χρονος πλέον ψηλός, τον Ιούλιο του 2020 ανακοινώθηκε από την Μπάγερν -μετά από την αποχώρηση του Γκρεγκ Μονρό- όμως δεν έμεινε για πολύ στο Μόναχο, αφού αποχώρησε έχοντας αγωνιστεί μόλις 10 παιχνίδια στην EuroLeague (είχε κατά μέσο όρο 3.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ).

Ο Φώτης Κατσικάρης, έψαχνε έναν παίκτη με τις ικανότητες και την εμπειρία του Τόμας και πλέον θα αγωνίζεται στην Ισπανία για λογαριασμό της Μάλαγα.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ενώ από το 2017 έως το 2019 ήταν μέλος της Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η καλύτερή του σεζόν, το 2018-19, όπου είχε κατά μέσο όρο στην EuroLeague, 8.6 πόντους από 67% στο δίποντο, 32% στο τρίποντο, 5 ριμπάουντ, μία ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο, σε 20:35 λεπτά συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΛΑΓΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ