ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ομοσπονδία του Ισραήλ ο Κάτας για να μιλήσει για το συμβόλαιό του με την εθνική

Ο Όντεντ Κάτας την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Νέων του Ισραήλ το 2017
Ο Όντεντ Κάτας την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Νέων του Ισραήλ το 2017 EUROKINISSI

Ο Όντεντ Κάτας συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας του Ισραήλ προκειμένου να συζητήσει το θέμα του συμβολαίου του με την εθνική της χώρας πριν έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού.

Ο Όντεντ Κάτας ετοιμάζεται να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον οποίο έχει συμφωνήσει και αναμένεται στις 14 Ιανουαρίου στην Ελλάδα. Πρώτα όμως θέλησε να κλείσει κάθε ανοιχτό λογαριασμό που είχε στο Ισραήλ.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Ισραηλινός τεχνικός συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας του Ισραήλ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα του συμβολαίου του με την εθνική της χώρας. Ο λόγος είναι ότι εξαιτίας των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό ο Κάτας δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο του Ισραήλ στους αγώνες για το τελευταίο παράθυρο της FIBA στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2022.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Πολωνία το τριήμερο 19-21 Φλεβάρη και το Ισραήλ - το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του - αναμένεται να αντιμετωπίσει την Ρουμανία (19/2) και την Ισπανία (21/2). Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές σχετικά με το ποια θα είναι η αντίδραση της Ομοσπονδίας μπροστά σε αυτό το σενάριο.

Υπενθυμίζεται ότι η Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Κάτας στο πρόσωπο του Νταΐνους Αντομάιτις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ