ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο Χερτόνγκενμπος ο Ηρακλής για τρεις αγώνες σε τέσσερις ημέρες

Ο Χάνλαν οργανώνει το παιχνίδι του Ηρακλή υπό το βλέμμα του Φλιώνη σε ντέρμπι της Basket League απέναντι στον Άρη
Ο Χάνλαν οργανώνει το παιχνίδι του Ηρακλή σε ντέρμπι με τον Άρη

Τρεις αγώνες σε τέσσερις ημέρες θα δώσει ο Ηρακλής στα τέλη Ιανουαρίου, για να διεκδικήσει στο Χερτόνγκενμπος την πρόκριση στο TOP-16 του FIBA Europe Cup. Δείτε τις ημέρες των αγώνων του Γηραιού.

Στο Χερτόνγκενμπος, γνωστό και ως Ντεν Μπος, θα δώσει ο Ηρακλής τους πρώτους αγώνες του για το FIBA Europe Cup. Η FIBA ανακοίνωσε τα μέρη στα οποία θα γίνουν από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2021 οι τρεις πρώτες αναμετρήσεις κάθε ομίλου της διοργάνωσης, με τον Γηραιό να καλείται να δώσει τρία ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Συγκεκριμένα, στις 26/1 η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Κόρμεντ, στις 27/1 θα παίξει με την ιταλική Ρέτζο Εμίλια και στις 29/1 με τη βελγική Μονς-Ενό. Μετά από την ολοκλήρωση των τριών αγώνων, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στη φάση των 16, ενώ η σεζόν θα ολοκληρωθεί με Final Four από τις 23 έως τις 25 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής βρέθηκε στο FIBA Europe Cup μετά από τον αποκλεισμό του από τον Κεραυνό, που τον άφησε εκτός ομίλων του Basketball Champions League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ