EUROBASKET

Στο Eurobasket 2022 η Ισπανία (με +53), η Σλοβενία και η Ουκρανία

Ο Τάισον Πέρεζ από το ματς Ισπανία - Ρουμανία
Ο Τάισον Πέρεζ από το ματς Ισπανία - Ρουμανία FIBA

Η Ισπανία διέλυσε με 94-41 τη Ρουμανία, η Ουκρανία λύγισε την Αυστρία και πήρε μαζί της στο Eurobasket 2022 και την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης Σλοβενία.

Η νίκη της Ουκρανίας επί της Αυστρίας (70-67) το βράδυ της Δευτέρας (30/11) έκανε δύο ομάδες χαρούμενες. Την νικήτρια και τη Σλοβενία, καθώς μετά από αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκαν μαζί στην τελική φάση του EuroBasket 2022, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος των προκριματικών αγώνων.

Μαζί τους προκρίθηκε και η Ισπανία που διέλυσε με 94-41 τη Ρουμανία στη Βαλένθια, ενώ το εισιτήριο για το μεγάλο τουρνουά του Σεπτεμβρίου του 2022 έχουν επίσης τσεκάρει Ιταλία, Γεωργία, Γερμανία, Τσεχία ως οικοδέσποινες, Ισραήλ, Ελλάδα, Βοσνία, Κροατία από την προκριματική φάση.

Το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί σε πέντε πόλεις. Στο Βερολίνο, στην Κολωνία, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στην Τιφλίδα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου του 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 18 του ίδιου μήνα, με τα νοκ-άουτ παιχνίδια που θα γίνουν όλα στο Βερολίνο και την υπέροχη 02 Arena.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ