ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο κλειστό του Ιωνικού το απόλυτο εργαλείο βελτίωσης σουτ

Το μηχάνημα εξάσκησης σουτ στο κλειστό του Πλάτωνα
Το μηχάνημα εξάσκησης σουτ IONIKOSBASKET

Η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση, καθώς από φέτος, θα χρησιμοποιεί το απόλυτο εργαλείο βελτίωσης σουτ.

Σε μία σημαντική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα του Ιωνικού Νικαίας κατά την επιστροφή στο κλειστό του Πλάτωνα, αφού από τη φετινή χρονιά οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούν το σουτ τους, μέσω ενός μηχανήματος εξάσκησης σουτ, ευρέως γνωστό στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και ομάδες του NBA.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

"Ο Ιωνικός Hellenic Coin έχει μία σημαντική ενίσχυση, κατά την επιστροφή του στο κλειστό του Πλάτωνα, και πρόκειται για το μηχάνημα εξάσκησης σουτ που βοηθά στην ατομική βελτίωση των παικτών.

Η ομάδα μας τρέχει φέτος ένα project, στο οποίο δίνεται μεγάλη έμφαση πέρα από το αποτέλεσμα, στην βελτίωση των αθλητών που την απαρτίζουν. Ο Στέργιος Κουφός και οι συνεργάτες του δουλεύουν επισταμένα με τους παίκτες του Ιωνικού, οι οποίοι πλέον έχουν τη χαρά να "υποστηρίζονται" και από το γνωστό μηχάνημα "Gun" που συμβάλλει στην εξάσκηση των αθλητών στο σουτ.

Οι αθλητές της ομάδας μας ξεκίνησαν ήδη να αξιοποιούν την βοήθεια που τους παρέχει το εν λόγω μηχάνημα, που θα έχει σταθερή θέση στο κλειστό του Πλάτωνα, και οι ώρες που περνούν στο παρκέ θα αυξηθούν έπειτα κι από αυτή την πολύ σημαντική προσθήκη".

Photo Credits: Ionikosbasket

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ