STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση της Λάρισας

Stoiximan Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση της Λάρισας

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση που είχε καταβάλει η Λάρισα στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, με αφορμή μια βολή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της Λάρισας από τις 19 Δεκεμβρίου 2020, για τον αγώνα με το Περιστέρι. Οι κυανόλευκοι είχαν καταθέσει ένσταση στο φύλλο αγώνα για μια βολή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στα 13'' πριν από το τέλος, την οποία οι διαιτητές μέτρησαν για δύο επικαλούμενοι επαφή του Τζέιμς Γουέμπ με την μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στο καλάθι.

Περίπου ενάμιση μήνα μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε απόφαση για την υπόθεση, κλείνοντας έτσι ακόμη μια εκκρεμότητα στη Stoiximan Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση:

"ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση που υπέβαλε η φιλοξενούμενη ομάδα μετά το τέλος του αγώνα "ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ K.A.E.)" - "Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ Κ.Α.Ε.)", ο οποίος διεξήχθη στις 19-12-2020 στο Κ.Γ. "Ανδρέας Παπανδρέου" στο Περιστέρι Αττικής, και αναγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ