STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καντέρ και Άρτις είναι οι Stoiximan MVPs of the Week

Ο Καντέρ και ο Άρτις είναι οι Stoiximan MVPs of the Week
Ο Καντέρ και ο Άρτις είναι οι Stoiximan MVPs of the Week STOIXIMAN

Δύο παίκτες του Κολοσσού, ο Κερέμ Καντέρ και ο Ντόμινικ Άρτις είναι οι Stoiximan MVPs of the Week, χάρη σε όσα έκαναν στη νίκη του Κολοσσού επί του Ιωνικού.

Δύο συμπαίκτες, ο Κερέμ Καντέρ και ο Ντόμινικ Άρτις, είναι οι Stoiximan MVPs of the Week αυτή την εβδομάδα στη Stoiximan Basket League, για την απόδοσή τους, στη νίκη του Κολοσσού επί του Ιωνικού.

Ο ψηλός και ο περιφερειακός του Ηλία Καντζούρη ήταν εξαιρετικοί, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να τους περιορίσουν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Κερέμ Καντέρ τελείωσε με 22 πόντους (από 5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 6/9 βολές), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 λάθη και 6 κερδισμένα φάουλ σε 25'28'' συμμετοχής, ενώ ο δεύτερος είχε 21 πόντους (από 5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 5/7 βολές), 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 4 κερδισμένα φάουλ σε 32'19'' συμμετοχής.

Κάπως έτσι, αμφότεροι συγκέντρωσαν 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και μοιραία μοιράστηκαν τον τίτλο του Stoiximan MVP of the Week στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ